شکسته شدن رکورد شنای پای بدون دوچرخه توسط شناگر بوکانی

شناسهٔ خبر: 1370B828 -
هادی براخاص ورزشکار شناگر بوکانی، لحظاتی قبل توانست رکورد کشوری پای دوچرخه بدون استفاد از دست را، ۹ دقیقه ارتقا دهد.

به گزارش هاناخبر ، هادی براخاص ورزشکار شناگر بوکانی لحظاتی قبل توانست رکورد کشوری پای دوچرخه بدون استفاد از دست را جابجا کند؛ وی از ساعت ۲۳:٤۰ دقیقه روز پنج شنبه «ثبت رکورد پای دوچرخه بدون استفاده از دست ایران» را در استخر مقبل شهر بوکان آغاز کرده و لحظاتی قبل به اتمام رساند که ۱۸ ساعت و ۲۰ دقیقه به طول انجامید؛ ثبت این رکورد، در حضور نماینده و داور ثبت رکورد فدراسیون وزش های همگانی کشور، انجام پذیرفت.

هادی براخاص لحظاتی پس از ثبت این رکورد، در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگاران، گفت: از حمایت بی دریغ و پرشور مردم بوکان نهایت تشکر و قدردانی را دارم که با حضور سبزشان دلگرمی و امید را به من بخشیدند و جز سپاس از این مردم ، هیچ کلامی بر زبانم جاری نمی شود.

وی یادآور شد: رکورد کشوری با ۱٨ ساعت و ۱۱ دقیقه در اختیار ورزشکاری از استان آبادان بود که بنده این رکورد را ۹ دقیقه جابجا کردم.

انور ملارحیمی رئیس اداره ورزش و جوانان بوکان نیز پس از ثبت این رکورد  ضمن تبریک این موفقیت به مردم و مجموعه ورزشی شهرستان بوکان و نیز هادی براخاص ورزشکار شایسته بوکانی، اظهار داشت: جابجایی این رکورد، اتفاق شاخصی بود برای این شهرستان و جا دارد تشکر ویژه ای از حمایت ها و پشتیبانی های ویژه ی مردم بوکان از برنامه های ورزشی داشته باشم.

وی افزود: با توجه به ظرفیت های بالای موجود در این شهرستان، به عنوان متولی ورزش و جوانان بوکان از مسئولان استانی و شهرستانی، این درخواست را دارم که سازوکار های ویژه ای برای حمایت از این ورزشکاران و قهرمانان شاخص، اتخاذ کنند تا جوانان و ورزشکارانی که از دیشب برای حمایت از این رکوردزنی در این مکان حاضر شده اند، انگیزه ای برای تکرار این اقدامات و قهرمانی ها داشته باشند.

ملارحیمی در پایان تصریح کرد: برای هادی براخاص، آرزوی توفیق روز افزون را دارم و این نهاد نیز در حد توان و ظرفیت های خود از وی حمایت کرده و می کند.

فرماندهی نیروی انتظامی، اعضای شورای شهر و فرماندار بوکان در حضور در مراسم ثبت رکورد، از این ورزشکار تقدیر و تشکر به عمل آوردند.

براخاص لحظاتی پس از ثبت این رکورد، برای انجام مراقبت های پزشکی به اورژانس انتقال داده شد.

شهرستان بوکان در جنوب استان آذربایجان غربی و بر سر جاده ترانزیتی غرب قرار گرفته است و با شهرستان های مهاباد، میاندوآب، شاهیندژ و سقز همجوار است و یکی از مهاجرپذیر ترین شهرهای ایران به شمار می رود.

این شهرستان دارای ۲۵۱ هزار نفر جمعیت است که از این تعداد، ۱۹۴ هزار نفر ساکن نقاط شهری و ۵۶ هزار نفر نیز ساکن روستاها می باشند و بعد از ارومیه، خوی و میاندوآب چهارمین شهرستان پر جمعیت آذربایحان غربی است.

ارسال نظر

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
2 + 6 =