مواد غذایی پخته شده را دو ساعت بیشتر در هوای آزاد نگهداری نکنید

شناسهٔ خبر: 242ADD6F -
کارشناس تغذیه شهرستان کرمانشاه گفت: با توجه به توزیع نذری در ایام محرم، به دلیل گرمای هوا امکان فاسد شدن مواد غذایی وجود دارد و نباید مدت طولانی در هوای آزاد بماند.

به گزارش هاناخبر ، لیلا رضا زاده بیان کرد: غذای پخته و خام از همدیگر جدا نگهداری شود اگر سالاد یا سبزی همراه غذا داده می‌شود باید در بسته بندی جدا باشد.
وی گفت:بهتر است به علت گرمای هوا از سبزیجات پخته استفاده شود.
کارشناس تغذیه شهرستان کرمانشاه بیان کرد: برای بسته بندی غذا باید از ظروف گیاهی استفاده شود.
رضا زاده بیان داشت:برای نوشیدنی‌های داغ از ظروف پلاستیکی شفاف به هیچ عنوان استفاده نشود زیرا باعث ازاد شدن مواد شیمیایی آن می‌گردد.
وی بابیان اینکه باقی مانده غذا‌ها باید در یخچال نگهداری شود افزود: غذا‌های پخته شده تا دو روز در یخچال قابل مصرف است

 

ارسال نظر

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
4 + 7 =