به گزارش هاناخبر ، لیلا رضا زاده بیان کرد: غذای پخته و خام از همدیگر جدا نگهداری شود اگر سالاد یا سبزی همراه غذا داده میشود باید در بسته بندی جدا باشد.
وی گفت:بهتر است به علت گرمای هوا از سبزیجات پخته استفاده شود.
کارشناس تغذیه شهرستان کرمانشاه بیان کرد: برای بسته بندی غذا باید از ظروف گیاهی استفاده شود.
رضا زاده بیان داشت:برای نوشیدنیهای داغ از ظروف پلاستیکی شفاف به هیچ عنوان استفاده نشود زیرا باعث ازاد شدن مواد شیمیایی آن میگردد.
وی بابیان اینکه باقی مانده غذاها باید در یخچال نگهداری شود افزود: غذاهای پخته شده تا دو روز در یخچال قابل مصرف است
ارسال نظر