به گزارش هاناخبر ، دانه کینوا کالری کمی دارد و جایگزین برنج و گندم است و به همین دلیل مورد علاقه بسیاری از مردم قرار گرفته است، اما جالب است بدانید در واقع دانه کینوا از خانواده اسفناج یا همان تاج خروسیان است.
کینوا دارای کالری کمی بوده، اما سرشار از مواد معدنی و ویتامینها است.
کینوا حاوی پروتئین، منیزیم، فیبر، پتاسیم، آهن، کلسیم، فسفر، ویتامینهای گروه B، ویتامین E و آنتیاکسیدانها و حتی همه ۹ آمینو اسید ضروری بدن است و از همین موضوع متوجه میشویم که خواص غذایی بالایی دارد. کینوا را میتوان پخت و جایگزین برنج استفاده کرد یا در انواع سالادها مصرف کرد.
میتوان از کینوا آرد تهیه کرد و در پخت انواع نان و شیرینی فاقد گلوتن از آن استفاده کرد که برای افرادی که به گلوتن حساسیت دارند؛ بسیار مفید است و میتواند جایگزین غلات دیگر شود و ارزش غذایی بالاتری نیز داشته باشد.
از کینوا خام بهعنوان جوانه در سالادها یا خوراکها استفاده میشود.
برای پخت هر ۲ پیمانه کینوا باید از ۲ و نیم پیمانه آب استفاده کرد و اگر کینوا با آب بیشتر پخته شود، نرم شده و اگر سریع پخته شود، سفت و کرانچی میشود و همه این دو حالت را میتوان به راحتی مصرف کرد و تنها به ذائقه شما و غذایی که در آن استفاده میکنید، بستگی دارد.
از مهمترین خواص دانه کینوا:
کینوا به کاهش وزن کمک میکند
به پیشگیری از پوکی استخوان کمک میکند
محافظت از قلب از خواص کینوا است
سلامت پوست را بهبود میبخشد
با التهاب مبارزه میکند
به مبارزه با سرطان کمک میکند
به مبارزه با دیابت و فشار خون بالا کمک میکند
در درمان آنمی مفید است
سلامت دستگاه گوارش را افزایش میدهد
فولیکولهای مو را مستحکم میکند.
ارسال نظر