عطر دلپذیر گیاهان خوراکی در سایه سخاوتمندی طبیعت

شناسهٔ خبر: 0385ACB1 -
این روزها با آغاز فصل برداشت گیاهان خودروی بهاری، عطر دلپذیری به سفره‌ی کردستانی ها داده‌ است.

به گزارش هاناخبر ، در فصل بهار بسیاری از مردم مریوان در کوهستان‌ها و دشت‌های وسیع این منطقه با جمع آوری گیاهان خوراکی و عرضه آن به بازار، ضمن کسب روزی خود سفره مردم را نیز رنگین می‌کنند.

جمع آوری و استفاده از گیاهان خوراکی در شهرستان مریوان از اوایل بهار آغاز و تا اواخر آن ادامه دارد و در این مدت صد‌ها نفر در این بازار پر رونق مشغول به کار می‌شوند.

کردستانی‌ها غذا‌های متنوع و خوشمزه‌ای را با این گیاهان تهیه می‌کنند که خواص درمانی فراوانی دارد.

در استان کردستان بیش از ۴۵۰ گونه گیاهی خوراکی وجود دارد و ضروری است نکات لازم در زمان برداشت در نظر گرفته شود تا این گونه‌های باارزش گیاهی حفظ گردند.

ارسال نظر

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
9 + 4 =