رئیس سازمان جهادکشاورزی استان کردستان:

صنعت مرغداری کردستان حدود ۴ درصد از گوشت مرغ کشور را تولید می‌کند

رئیس سازمان جهادکشاورزی استان کردستان گفت: در حال حاضر صنعت مرغداری استان کردستان حدود ۴ درصد گوشت مرغ مورد نیاز کشور را تولید می‌کند.

به گزارش هاناخبر ،محمد فرید سپری امروز چهارشنبه در دومین جلسه کمیته راهبری تولید و توزیع نهاده‌ها و تنظیم بازار سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان، اظهار کرد: علی‌رغم شیوع ویروس کرونا و محدودیت‌های ایجاد شده و تحریم‌های ظالمانه، تولید در بخش کشاورزی به ویژه در استان کردستان تداوم داشته و توانسته‌ایم با همت تولیدکنندگان و تلاش همکاران در تامین امنیت غذایی گام‌های مؤثری برداشته شود.  

وی تصریح کرد: با وجود مشکلات پیش آمده در بحث تامین نهاده‌های دامی و طیور از ابتدای سال تا اکنون در مرغداری‌های استان بیش از ۳۲ میلیون قطعه، جوجه ریزی شده است که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته کاهش جوجه ریزی نداشته ایم.  

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان بیان کرد: با وجود این که در چهار ماه گذشته در کشور کاهش جوجه ریزی وجود داشت اما مرغداری‌های استان در تیر و مرداد ماه ۸ درصد، در آبان ماه ۱۴ درصد و در آذر ماه ۴ درصد افزایش جوجه ریزی داشته‌اند.  

سپری ادامه داد: سامانه بازارگاه که در حال حاضر نهاده‌های‌ دام و طیور از طریق آن عرضه می‌شود، توانست شرایط خوبی برای تولید کنندگان فراهم کند.  

وی ذکر کرد: در حال حاضر صنعت مرغداری استان کردستان حدود ۴ درصد گوشت مرغ مورد نیاز کشور را تولید می‌کند.  

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان تاکید کرد: باید در توزیع نهاده‌های کشاورزی نظارت و کنترل با دقت و حساسیت بیشتری دنبال شود چون هدف ما ایجاد عدالت تأمین نهاده بین تولیدکنندگان بخش کشاورزی به ویژه مرغداران است.  

سپری عنوان کرد: باید همکاران ما نقاط ضعف و فسادزا را شناسایی کنند و بدون هیچ تعللی چاره اندیشی کنند.  

وی گفت: درحال حاضر اختلاف قابل توجهی بین قیمت نهاده‌های توزیع شده توسط سازمان جهاد کشاورزی و بازار آزاد وجود دارد که این مسئله حساسیت در توزیع نهاده‌ها را بالا برده است.  

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان با تأکید بر تداوم برنامه نظارتی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان‌ها بر روند توزیع نهاده‌ها افزود: باید تیم‌های نظارتی ستاد به صورت مداوم کار نظارت بر توزیع در شهرستان‌ها را انجام دهند.  

سپری خاطرشان کرد: باید عرصه بر متخلفین و سودجویانی که قصد برهم زدن بازار و تخلف در تحویل نهاده‌های دام و طیور را دارند تنگ‌تر و حساب آنها را از تولید کنندگان واقعی جدا کنیم.  

وی بر هویت دار کردن دام‌های استان تأکید کرد و افزود: باید واحدهای صنعتی و نیمه صنعتی که درصدد دریافت نهاده‌ها هستند دام‌های خود را هویت گذاری کنند زیرا به دام‌های هویت دار نهاده‌های دامی داده می‌شود.

ارسال نظر

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
8 + 3 =