به گزارش هاناخبر، محمدعلی صادقی روز پنجشنبه اظهار کرد: مشکل پراکندگی و قطعه قطعه بودن اراضی کشاورزی از ویژگی های عمده نظام بهره برداری سنتی در کشور و به تبع استان ما بوده است.
وی اضافه کرد: پس از اصلاحات ارضی باوجود تشکیل شرکت های سهامی زراعی، شرکت های تعاونی تولید و کشت و صنعت ها به منظور یکپارچه کردن اراضی، توفیق چندانی در این حوزه حاصل نشد.
مدیر امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی کردستان ادامه داد: مسئله پراکندگی و قطعه قطعه بودن اراضی کماکان به عنوان یکی از موانع توسعه کشاورزی باقی مانده است.
صادقی بیان کرد: در راستای اجرای موفق طرح یکپارچه سازی اراضی کشاورزی و شناسایی نقاط ضعف و قوت طرح مذکور و نیل به راهکارهای مناسب در اجرای طرح، سازمان امور اراضی اقدام به تهیه پرسشنامه الکترونیکی کرده است.
وی افزود: بدون تردید نتایج و یافتههای حاصل از این طرح پژوهشی که برگرفته از دیدگاه بهرهبرداران و ذینفعان این طرح است، میتواند این مدیریت را در اجرای موفق تر این طرح با مشارکت مردم یاری کند.
مدیر امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی کردستان اضافه کرد: حفظ کاربری اراضی کشاورزی،افزایش سرمایه گذاری در امور زیربنایی،افزایش مبادلات و ارتباطات، کاهش مهاجرت روستاییان به شهرها، گسترش روحیه تعاون و مشارکت در کشاورزان، کاهش هزینههای تولید، افزایش درآمد کشاورزان، سهولت مکانیزاسیون، مصرف بهینه آب و افزایش راندمان در تولید ازجمله مزایای اجرای طرح یکپارچهسازی و تجمیع اراضـی کشاورزی است.
صادقی ادامه داد: برای اجرای طرح یکپارچهسازی و تجمیع اراضی کشاورزی نیازمند نظرات بهرهبرداران هستیم و تکمیل فرم نظرسنجی الکترونیکی سازمان امور اراضی فرصت مناسبی برای دستیابی به این نظرات است.
وی از بهرهبرداران بخش کشاورزی درخواست کرد که نسبت به تکمیل فرم نظرسنجی الکترونیکی با عنوان بررسی وضعیت اجرای طرح یکپارچهسازی و تجمیع اراضی کشاورزی به آدرس ۴۳۹۱۳۷۵۰/https://app.epoll.pro مراجعه کنند.
ارسال نظر