بهره برداری از پیشرفته ترین کارخانه تولید خوراک دام و طیور آذربایجان غربی در بوکان+تصاویر

شناسهٔ خبر: 23746D84 -
یکی از پیشرفته ترین و مجهزترین کارخانه های تولید خوراک دام و طیور آذربایجان غربی با حضور معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان تعاون روستایی کشور در بوکان به بهره برداری رسید.

به گزارش هاناخبر ، روز چهار شنبه 28 تیرماه با حضور مسئولان کشوری ،استانی و شهرستانی یکی از پیشرفته ترین و مجهزترین کارخانه های تولید خوراک دام و طیور آذربایجان غربی در بوکان به بهره برداری رسید.

این کارخانه تولیدی در زمینی به مساحت 2هکتار و با زیر بنای سه هزار متر مربع در پنج طبقه در نزدیکی روستای ملالر از توابع بخش سیمینه بوکان واقع در مسیر جاده بوکان به میاندوآب ساخته شده است.
کارخانه های تولید خوراک دام و طیور بوکان با 23 میلیارد ریال سرمایه اتحادیه دامداران استان آذربایجان غربی با ظرفیت 10تن در به بهره برداری رسید  که با افتتاح این طرح برای 20نفر به صورت مستقیم و 54 نفر به صورت غیر مستقیم فرصت شغل جدیدایجاد شد.

10درصد محصولات کشاورزی استان آذربایجان غربی در بوکان تولید می شود

در این مراسم اسمعیل کریم زاده اظهار کرد: کشاورزی در راس امور است و مسئولان باید به آن توجه خاصی داشته باشند چرا که راه نجات کشور کشاورزی بوده و از راه کشاورزی به استقلال و خود کفایی می رسیم.
وی با بیان اینکه مسیر توسعه یافتگی از مسیر کشاورزی و توجه به آن شکل می گیرد افزود: کشاورزی می تواند کشور را از وابستگی نجات داد و به مسیر ترقی و توسعه هدایت کند.
کریم زاده ادامه داد: 10درصد محصولات کشاورزی استان آذربایجان غربی که بالغ بر 6میلیون تن است در شهرستان بوکان تولید می شود.
مدیر کل تعاون روستای استان آذربایجان غربی نیز در آئین افتتاح این واحد تولیدی گفت: این کارخانه تولیدی در زمینی به مساحت 2هکتار و با زیر بنای سه هزار متر مربع در پنج طبقه در نزدیکی روستای 'ملالر' از توابع بخش سیمینه بوکان واقع در مسیر جاده بوکان به میاندوآب ساخت شد.

کارخانه های تولید خوراک دام و طیور بوکان مجهز به پیشترفته ترین دستگاه های روز ایران و اروپا است

شهریار حیدری افزود: این کارخانه با 23 میلیارد ریال سرمایه اتحادیه دامداران استان آذربایجان غربی با ظرفیت 10تن در ساعت ساخت شده که با افتتاح این طرح برای 20نفر به صورت مستقیم و 54 نفر به صورت غیر مستقیم اشتغال ایجاد شده است.
وی اضافه کرد: این کارخانه به پیشترفته ترین دستگاه های خط تولید و بر اساس آخرین روش های استاندارد روز ایران و اروپا ساخته شده و می تواند انواع کنسانتره های شیری، پرواری،میش و گوسفندی را با ظرفیت تولید اسمی 20 هزار تن در سال را تولید کند.

شهرستان بوکان یکی از قطب های مهم کشاورزی است

حیدری ادامه داد: شهرستان بوکان یکی از قطب های مهم کشاورزی تاثیر گذار درسطح استان است که به واسطه تولید گندم لقب انبار غله استان را به خود اختصاص داده است.
وی گفت: در شهرستان بوکان به واسطه وجود واحد تولید بذر گندم سالانه 17 تا 20 هزار تن بذر تولید می شود.
مدیر کل تعاون روستای استان آذربایجان غربی از وجود هشت مرکز خرید شیر در استان خبر داد و افزود: به زودی در سطح استان آذربایجان غربی مرکز خرید تضمینی شیر راه اندازی خواهد شد.

بوکان دارای استعداد و ظرفیت مناسب در عرصه های مختلف است

فرماندار بوکان نیز در این مراسم گفت: بوکان دارای استعداد و ظرفیت مناسب در عرصه های مختلف است که اگر به آنها توجه شود شکوفا خواهد شد.
جمال خسروی اضافه کرد: به واسطه تلاش های دولت در منطقه کارهای خوبی صورت گرفته و مردم قدردان این تلاش ها هستند.
وی ادامه داد: با تلاش هایی که صورت گرفته دولت زمینه و بستر اشتغال را فراهم کرده ولی این بسترها باید بیشتر فراهم شود تا جوانان بیشتر اشتغال داشته باشند.
خسروی افزود: موضوع اشتغال از اولویت های کاری دولت بوده و این موضوع مهم نیز مورد تاکید مسئولان استانی و کشوری نیز هست.

پنج درصد شیر کشور در استان آذربایجان غربی تولید می شود
حسین صفایی روز چهارشنبه در مراسم افتتاح کارخانه خوراک دام و طیور در شهرستان بوکان افزود: پس از استقلال در تولید گندم در کشور و صادرات آن تولید شیر و فرآورده های لبنی که خودکفایی غذایی کشور را نشان می دهد نرخ رشد خودکفایی افزایش یافت.
وی یادآور شد: همه کشورهای جهان برای تامین امنیت ملی باید امنیت غذایی خود را تامین کنند و تامین امنیت غذایی در کشوری مانند ایران که در منطقه خاص قرار دارد دارای اهمیت بیشتری است و این موضوع موجب شده که حمایت از کشاورزی در دستور کار مسئولان قرار بگیرد.
صفایی ادامه داد: نرخ خودکفایی در ابتدای دولت یازدهم بعد از یک دوره سقوط با دستور رئیس جمهوری تا پایان دولت یازدهم با تولید محصولات کشاورزی و تولیدات غذایی باید به 82درصد می رسید که با سه درصد بیشتر به 85 درصد رسید.
وی اضافه کرد: در بین محصولات غذایی شیر و فراوده های لبنی دارای اهمیت بسیار بوده و سازمان بهداشت جهانی تاکید بر این دارد که برای حفظ سلامت مردم و ایجاد یک سلامت پایدار باید سرانه مصرف مواد لبنی را در کشورها به 160کیلو گرم در سال برساند.
معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان تعاون روستایی کشور افزود: میزان سرانه مصرف شیر در ایران بسیار پائین تر از متوسط جهانی است و تلاش شده که این میزان سرانه افزایش پیدا کند.
وی بیان اینکه 10درصد تولید شیر داخلی به کشورهای منطقه صادر می شود اظهار کرد: در سال های گذشته اتفاق خوبی که افتاده دولت جمهوری اسلامی ایران سهم بازار شیر خود را افزایش داده و در طول چهار سال گذشته 600 هزار تن مواد لبنی به خارج صادر کرده است.
صفایی گفت: بازار عمده لبنیات کشور، عراق است که بالغ بر 80درصد این محصولات از ایران تهیه می شود.
وی با بیان اینکه پنج درصد شیر کشور در استان آذربایجان غربی تولید می شود افزود: در این استان 800 هزار دام سنگین شیر تولید می کنند.

ارسال نظر

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
3 + 3 =