3 نوع قارچی که باعث مسمومیت های اخیر شد

شناسهٔ خبر: 251EDDBE -
دکتر محمد رضا آصف دکترای قارچ شناسی و مسئول کمیته شناسایی قارچ های عامل مسمویت و مرگ میر هموطنانمان می‌گوید که از 25 روز گذشته تمام نمونه‌های ارسالی از استان‌های غربی که مواردی از مسمومیت با قارچ و یا مرگ و میر در آنها گزارش را یک به یک در محیط آزمایشگاهی بررسی کرده و در نهایت به این نتیجه رسیده که سه نوع قارچ سمی عامل این مسمومیت‌ها بوده است.

به گزارش هاناخبر ،

او بر این نکته تاکید می‌کند که باید در مکان‌های رشد اینگونه قارچ ها تابلوی هشدار نصب شود و مردم مطلقا از محیط طبیعی قارچ‌ جمع آوری و مصرف نکنند.

این سه نوع قارچ با نام‌های علمی lepiota brunneoincarnata ، hypholoma fascicualre و coprinopsis atramentaria شناخته می‌شوند.

بر اساس گفته‌های آصف، زمان طلایی درمان مسمومیت با قارچ سمی تنها 6 تا 8 ساعت است، اما متاسفانه علایم اولیه شبیه مسمومیت عادی است که برخی کادرهای درمانی به دلیل عدم آگاهی تنها به تجویز او آر اس و سرم بسنده می‌کنند. غافل از اینکه در این زمان کبد منهدم شده و نیاز به پیوند کبد وجود خواهد داشت. مصرف‌کننده قارچ بعد از طی این زمان طلایی به کما رفته و در نهایت این ماجرا به مرگ بیمار منجر می‌شود.

این دکترای قارچ شناسی بر این نکته تاکید کرد که مردم بابت سلامت قارچ های دکمه ای پرورشی و بسته بندی نگرانی نداشته باشند.

ارسال نظر

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
8 + 4 =