هواشناسی کرمانشاه: دمای هوا افزایش می‌یابد

شناسهٔ خبر: 368EB62E -
رییس مرکز پیش‌بینی اداره کل هواشناسی استان کرمانشاه گفت: با تداوم شرایط پایدار در استان پیش‌بینی می‌شود دمای هوا به طور نسبی افزایش پیدا کند.

به گزارش هاناخبر ، سعید قاسمی روز یکشنبه اظهار کرد: بر اساس آخرین تحلیل از داده های هواشناسی، هوای استان از امروز (یکشنبه) تا سه‌شنبه قسمتی ابری در بعضی ساعات همراه با وزش باد ملایم و افزایش ابر پیش بینی می‌شود.

وی افزود: به دنبال این وضعیت، در روز چهارشنبه، با گذر موجی کوتاه، در بعضی ساعات شاهد رشد ابر و وزش باد در سطح استان خواهیم بود که این شرایط ممکن است در بعدازظهر، رگبارهای موقت و پراکنده‌ای نیز در نواحی کوهستانی شرق استان به همراه داشته باشد.

رییس مرکز پیش‌بینی اداره کل هواشناسی استان کرمانشاه یادآور شد: در ادامه هفته (روزهای پنجشنبه و جمعه) با استقرار شرایط نسبتاً پایدار، انتظار نمی‌رود بارشی در سطح استان داشته باشیم.

قاسمی ادامه داد: همچنین دمای هوا، امروز به طور نسبی افزایش و از فردا (یکشنبه) تا پایان هفته تغییرات چندانی نخواهد داشت.

وی اضافه کرد: در ۲۴ ساعت گذشته کوزران با ۲ درجه زیر صفر و سومار با ۲۸ درجه بالای صفر به ترتیب سردترین و گرمترین مناطق استان بودند.

قاسمی ادامه داد: در همین مدت دمای هوای در کرمانشاه نیز بین یک تا ۱۸ درجه بالای صفر در نوسان بود.

مدیرکل هواشناسی استان کرمانشاه نیز در گفت و گو با ایرنا با اعلام اینکه میزان بارش در سال آبی جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد ۵۴ درصدی داشته است، گفت: این مقدار نسبت به میزان بارش در بلند مدت نیز هفت درصد افزایش نشان می‌دهد.

علی‌محمد زورآوند با بیان اینکه در سال زراعی جاری تا به امروز ۳۸۶ میلی‌متر بارش در استان ثبت شده است، ادامه داد: این مقدار نسبت به مدت مشابه سال گذشته با میزان ۲۵۰ میلیمتر رشد ۵۴ درصدی را نشان می دهد؛ همچنین میانگین بارش در بلند مدت سال زراعی جاری ۳۶۳ میلی‌متر است که نسبت به سال قبل هفت درصد افزایش بارش را نشان می دهد.

مدیرکل هواشناسی استان کرمانشاه گفت: شهرستان پاوه از ابتدای سال تا کنون با ۸۱۱ میلیمتر بیشترین بارش را داشته و شهرستان سنقر با ۲۲۹ میلیمتر کمترین میزان را به خود اختصاص داده اند.

 در حال حاضر در سطح استان ۱۲ ایستگاه سینوپتیک، یک ایستگاه فرودگاهی و جوبالا، ۱۲ ایستگاه خودکار، یک ایستگاه تحقیقات کشاورزی، ۹۲ ایستگاه باران سنجی، چهار ایستگاه اقلیم شناسی، یک ایستگاه رادار هواشناسی، ۱۶ ایستگاه تبخیر سنجی و ۱۰ تشعشع سنجی دیجیتال در حال فعالیت است.

ارسال نظر

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
6 + 7 =