تولید بیش از ۲ هزار و ۹۰۰ تن قارچ در کرمانشاه

شناسهٔ خبر: 398B6F36 -
از ابتدای امسال تا کنون ۲ هزار و ۹۲۹ تن قارچ در استان کرمانشاه تولید شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۰ درصد افزایش داشته است.

به گزارش هاناخبر ،مدیر باغبانی جهاد کشاورزی استان با اعلام این خبر گفت: افزایش ۱۰درصدی تولید قارچ در سال جاری بعلت بازگشت واحدهای راکد و نیمه کاره به چرخه تولید بوده است.


منصور احمدی متوسط عملکرد تولید قارچ در هر متر مربع را ۱۸ کیلوگرم اعلام کرد و افزود: بیش از ۳۰۰‌نفر در واحد‌های تولید قارچ استان مشغول به کار هستند.


وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر۱۰۰ واحد تولید قارچ در استان کرمانشاه وجود دارد که از این تعداد ۷۵ واحد فعال است.


احمدی با اشاره به اینکه بیشتر واحد‌های تولید قارچ استان در شهرستان‌های کرمانشاه و صحنه قرار دارد، اظهار داشت: راه اندازی واحد‌های راکد از مهمترین برنامه‌های حمایتی برای افزایش تولید و پرورش قارچ در استان کرمانشاه است.

ارسال نظر

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
8 + 4 =