جشنواره خیابانی «زاب» با فرصت حضور در فجر ۱۴۰۴ برگزار می‌شود

شناسهٔ خبر: 0776D4BB -
سومین دوره جشنواره تئاتر خیابانی «زاب» با برنامه‌ریزی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی پیرانشهر، شهریورماه امسال برگزار خواهد شد و اثر برگزیده این رویداد به جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر معرفی می‌شود.

به گزارش هاناخبر ، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی پیرانشهر گفت: برنامه‌ریزی و تمهیدات لازم برای برگزاری سومین دوره جشنواره تئاتر خیابانی «زاب» به میزبانی این شهرستان اندیشیده شد.

موسی تسبیحی اظهار کرد: سومین دوره جشنواره تئاتر خیابانی «زاب» در شهریورماه امسال، همزمان با سی و ششمین جشنواره تئاتر خیابانی استان آذربایجان غربی در پیرانشهر برگزار خواهد شد.

وی با بیان اینکه تجربه دوره‌های گذشته نشان دهنده جایگاه ویژه‌ای این جشنواره در میان مردم و هنرمندان منطقه است، اضافه کرد: حمایت‌های استانی و تلاش بی‌وقفه هنرمندان و مسئولان محلی، نویدبخش برگزاری جشنواره‌ای درخور شأن مردم فرهنگ‌دوست این شهرستان است.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی پیرانشهر بیان کرد: از جمله امتیازات ویژه سومین جشنواره تئاترخیابانی "زاب" پیرانشهر، معرفی اثر برگزیده آن به عنوان آثار منتخب به دبیرخانه جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر سال ۱۴۰۴ است.

وی با دعوت از تمامی گروه‌های تئاتر خیابانی خواست تا با ارائه آثار خلاقانه و محتوایی برای شرکت در این جشنواره اقدام کنند.

تسبیحی برگزاری جشنواره زاب را بستری برای شناسایی استعدادهای جوان و خلاق در عرصه نمایش و ارتباطی عمیق و پویا بین هنر و جامعه دانست و تاکید کرد: تلاش می‌کنیم سومین دوره جشنواره زاب با مشارکت فعال هنرمندان و مردم، زمینه‌ساز ارتقای بیش‌ازپیش هنرهای نمایشی در پیرانشهر و غرب کشور شود.

مهرماه سال گذشته دومین جشنواره نمایش خیابانی زاب پیرانشهر در جنوب آذربایجان غربی، به مدت سه روز و با حضور ۲۲ اثر برتر از گروه‌های نمایشی استان آذربایجان غربی برگزار شده بود.

ارسال نظر

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
2 + 6 =