به گزارش هاناخبر ، لقمان علی محمدیان، مخترع جوان بوکانی ضمن شرکت در جشنواره بین المللی ثبت اختراعات که در توکیو ژاپن برگزار شد ، با ایده کمک یار معلولین موفق به کسب مدال طلا و جایزه ویژه این جشنواره شد.
این جشنواره توسط سازمان جهانی ثبت اختراعات wipa توسط نمایندگی رسمی کشور تایوان در توکیوی ژاپن برگزار شده است و از انجایی که ایران تیم مرتبط فدراسیون ملی ثبت اختراعات ندارد، این جوان به صورت آزاد در این جشنواره شرکت کرده است.
لقمان علی محمدیان، در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار هاناخبر اظهار کرد: افراد ناتوان جسمی همواره به دلایل مادرزادی و یا بر اثر رخ داد ها دچار ناتوانی جسمی بوده و از نظر روانشناسی، بر اساس مقالات و تحقیقات انجام شده در علم روانشناسی این افراد تمایل کمی به گرفتن عکس و ایجاد تصویر از خود به دلیل شرم از ناتوانی جسمی خود دارند ، از این رو هنگام دیدن عکاسی اشخاص دیگر و همچنین در هنگام وجود مناظر و لوکیشن های دلخواه ، تنش روانی در آنها ایجاد میشود که رفته رفته اعتماد بنفس افراد را کاهش خواهد داد و در افرادی که به صورت مادرزادی این مشکل را دارند ، همیشه منجر به احساس کمبود در این افراد می شود.
او افزود: از این رو بر آن شدیم که دستگاهی را طراحی کنیم که افراد ناتوان جسمی با قرار دادن اعضا بدن در آن و تکیه دادن بر روی آن ، به صورت عادی سرپا ایستاده و قادر به ایجاد ژست های دلخواه به صورت سکون داشته و قادر به عکاسی در ظاهر عادی باشند.
این مخترع جوان تصریح کرد: دستگاه کمک یار افراد ناتوان جسمی در هنگام ژست گرفتن در زمان عکاسی ، ایده شرکت داده شده در جشنواره بین المللی ثبت اختراعات کشور ژاپن بود که به صورت تیمی متشکل از اعضای در رشته های مهندسی مکانیک، پزشکی ،مهندسی پزشکی، الکترونیک ، هنر و فیزیوتراپی با لیدری بنده بود که حائز مقام طلا و جایزه ویژه جشنواره شد. ضمناً دفاع از طرح به صورت انلاین و با زبان لاتین انجام شد.
شایان ذکر است که این مخترع جوان، قبلا نیز موفق به کسب مقام های متعدد ایده برتر در جشنواره های ملی ، نگارش سه عدد کتاب ، ۶ عدد ثبت اختراع و چندین عنوان علمی دیگر شده است.
معرفی مهندس لقمان علی محمدیان
متولد 1376 از شهرستان بوکان، این نخبه ی جوان دارای مدرک کارشناسی مکانیزاسیون کشاورزی (خوشه انرژی) از دانشگاه رازی کرمانشاه است. مخترع دستگاه برداشت انگور ، دستگاه برداشت گل ، دستگاه برداشت نخود،عدس و زیره ، کودپاش دامی تمام هیدرولیک با استفاده از مکانیزم فشار درب هیدرولیکی ، رایزر و شیر خودکار نشکن، دستگاه گونی بندی سیب زمینی و محصولات غده ای و تانکر آبیاری و سم پاشی با استفاده از پردازش تصویر و دارای یک مقاله ی بین المللی با موضوع ارزیابی چرخه ی مصرف انرژی در مرغداری و راهکارهایی بهینه سازی انرژی در شهرستان بوکان ، بیش از بیست مقاله ی علمی پژوهشی و یک مقاله ی ژورنالی با موضوع بررسی مشکلات وضعیت سبزیکاران در شهرستان بوکان ، ک به بررسی موضوعات متعددی از جمله راهکارهای ترمیم دریاچه ی ارومیه و دلایل تنش موجود در این دریاچه ، مشکلات و ارزیابی چرخه ی انرژی در گلخانه ها، کشت گیاهان دارویی در شهرستان بوکان، بررسی صنعت زنبورداری درشهرستان بوکان و مقایسه ی کاشت ، داشت و برداشت چغندرقند و همچنین استفاده ی بهینه از ادوات کشاورزی پرداخته است. دارای دوکتاب با نشر در انتشارات زانکو بوکان با موضوعات صفر تا صد ثبت اختراع و رابطه ی مکانیزاسیون کشاورزی و کارآفرینی .
آنچه این مخترع جوان را مورد توجه هفته نامه مردمی بهاران قرار داده است این است که کلیه ی افتخارات کسب شده توسط این جوان بوکانی با مدرک کارشناسی بوده و در جامعه ی علمی ما داشنجویان کارشناسی ارشد و دکترا به دلیل ملزومات علمی و علاقه به درجات بالای علمی راه پیدا میکنند و چنین رزومه ای بی سابقه از یک جوان در داخل شهرمان را لازم است بیشتر و بیشتر بازنشر دهیم و جای بسی تفکر است که با وجود حضور چندین باره در شبکه های مردمی، توجه مسئولین شهرستان به این نیروی ارزشمند جلب نشده و در هیچ کدام از قسمت هایی که این جوان بوکانی سابقه حضور و فعالیت داشته است استفاده ای به عمل نیامده است.
از سایر افتخارات او :
فینالیست چهاردهمین جشنواره شیخ بهایی ، عضو باشگاه پژوهشگران جوان، برترین پرزنت کارآفرینی 97، مخترع و پژوهشگر برتر دانشگاه سال های 95،96،97، دانشجوی نمونه و جزو کارشناسان نظام مهندسی کشاورزی آذربایجان غربی، جزو استعداد درخشان، مشاور ثبت اختراع و مکانیزاسیون کشاورزی، مدیرعامل موسسه ی مجازی مخترع شو، مدرس دوره های آزاد و سمینارهای ثبت اختراع فن و حرفه ای و دانشگاه پیام نور خوی، منتور استارتاپ های کارآفرینی در استان، مقام دوم جشنواره ایده پردازی خواجه نصیرالدین طوسی و جشنواره ایده پردازی روشا آذربایجان غربی، جزو کمیته اشتغال فرمانداری و استانداری در کرمانشاه سال97، موسس انجمن کارآفرینی و کشاورزی ، کانون فرهنگی کارآفرینان ونشریه ی کارآفرینان دانشگاه رازی کرمانشاه و سردبیر و مدیر مسئول این نهاد های دانشجویی به مدت دوسال، مشاوره در تاسیس انجمن کارآفرینی دانشگاه پیام نور بوکان ، واحد فناور پارک علم و فناوری کرمانشاه.
ارسال نظر