مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان:

۵۷۲ هزار خانوار کردستانی از کالابرگ الکترونیکی استفاده کردند

شناسهٔ خبر: 200B21CC -
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کردستان گفت: از ابتدای اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی تاکنون ۵۷۲ هزار خانوار کردستانی موفق به خرید کالا به ارزش یک‌هزار و ۶۶۱ میلیارد تومان شده‌اند.

به گزارش هاناخبر ، برهان صلواتی در گفت‌وگو با خبرنگاران، اظهار کرد: تاکنون ۷۱۸ هزار تراکنش توسط خانوارهای استان کردستان در قالب طرح کالابرگ الکترونیکی ثبت شده است.

وی افزود: در حال حاضر ۹۲۰۰ فروشگاه در سطح استان در زمینه عرضه کالابرگ الکترونیکی به شهروندان خدمات ارائه می‌دهند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کردستان با اشاره به روند نظارت بر اجرای این طرح گفت: ۲۰ گروه نظارتی در سطح استان فعال هستند و تاکنون ۱۸۵۰ مورد بازدید از فروشگاه‌های طرف قرارداد انجام شده است.

صلواتی در ادامه بیان کرد: شهروندان می‌توانند برای استعلام مانده اعتبار کالابرگ الکترونیکی از طریق اپلیکیشن «شمیم»، پیام‌رسان «بله»، کد دستوری #۱۴۶۳*۵۰۰* و صندوق‌های فروشگاهی اقدام کنند.

برچسب‌ها

ارسال نظر

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
2 + 7 =