به گزارش هاناخبر، مدیرکل صنعت، معدن و تجارت کردستان صبح سه شنبه در آئین تبادل تفاهمنامه همکاری بین ادارهکل صمت و دانشگاه کردستان در راستای توسعه ارتباط صنعت و دانشگاه اظهار کرد: کردستان دارای ظرفیتهای گستردهای است که در حوزه صنعت اقدامات خوبی شکل دادهایم.
بختیار خلیقی با بیان اینکه رهبر انقلاب امسال را به نام سال «جهش تولید با مشارکت مردم» نامگذاری کرده اند، گفت: برهمین اساس در امر تولید اشتغال افرین گامهای مؤثری برداشته ایم.
وی خاطرنشان کرد: ورود وزیر صمت در سال ۱۴۰۱ به کردستان این نوید را به استان داد که کردستان به سمت صنعتی شدن پیش میرود و اکنون کردستان یکهزار و ۶۱ واحد صنعتی است که ۵۸۱ واحد از این تعداد فعال است.
خلیقی اعلام کرد: در راستای تحقق شعار سال رسیدن به اهدافی که توسط وزارت صمت برای ما تبیین شده شامل رشد تولید، صنعت، معدن و تجارت است که براساس اهداف کمی گام برداشته میشود.
مدیرکل صمت کردستان یادآور شد: در حوزه صنعت بدلیل عدم تخصیص ارز به واحدهای صنعتی پنج و نیم درصد رشد داشتیم در حالیکه میانگین رشد صنعت کشور هفت درصد بود.
وی یادآور شد: حوزه معدن از پتانسیلهای مهم استان به شمار میرود و خردادسال ۱۴۰۱ حدود ۸۰ میلیارد تومان اعتبار داشتیم و پروژه ژئوفیزیک هوایی را در استان رقم زدیم که منجر به معرفی محدودههای امیدبخش زمین برای سرمایه گذاری بود.
وی با تاکید بر اینکه همکاری لازم باید بین صنعت و دانشگاه ایجاد شود، تصریح کرد: در حوزه طلا ۵۷ برگه آنومالی طلا، ۳۶ آنومالی مس ،۱۸ آنومالی آهن در کردستان کشف شده است و کارهای اکتشافی آن به اتمام رسیده است.
وی اذعان کرد: ۱۲۱ صنایع معدنی همچون صبا نور در کردستان وجود دارد ونیاز است برای تقویت این صنایع از ظرفیت دانشگاه استفاده شود.
خلیقی اعلام کرد: در حوزه معادن اقداماتی در حوزه اکتشاف شکل گرفته و نهضت اکتشاف مواد معدنی نیز نهادینه شده ودر حوزه سرمایه گذاری نیز فعالیت داشته ایم.
وی با بیان اینکه مجوزهای بی نام در اختیار سرمایهگذار قرار میگیرد، افزود: اقدامات نویدبخشی در راستای تحقث اهداف صنعت و معدن در حال انجام است.
مدیرکل صمت کردستان اضافه کرد: به دلیل استفاده از امکانات دانشگاه و صمت و گسترش اقدامات مشترک برای افزایش بهره وری این تفاهمنامه مشترک منعقد و به امضا میرسد.
وی به اهمیت مشارکتهای مردمی حوزه صمت پرداخت و گفت: مهمترین مخاطبین ما دانشجویان هستند تا از این ظرفیت برای آشنایی دانشجویان فنی و مهندسی استفاده شود
خلیقی اذعان کرد: جذب نیروی بومی، به همرسانی ظرفیتهای دانشگاه و صمت، مشارکت در انجام پروژههای فناورانه، تبادل تجربیات علمی و عملی، فراهم کردن زمینههای مناسب برای رشتههای شغلی از جمله موارد این تفاهمنامه خواهد بود.
ارسال نظر