افزایش مدارس دو شیفته درس در بناب

شناسهٔ خبر: 250E9F8B -
دانش آموزان 32 مدرسه بناب به صورت دو شیفته درس می خوانند.

به گزارش هاناخبر ، ضیاء اله اعزازینماینده مردم بناب در مجلس شورای اسلامی گفت:دانش آموزان 32 مدرسه بناب به صورت دو شیفته درس می خوانند که این موضوع افت کیفیت تحصیلی آنان را در پی دارد.


وی  در بازدید از مدارس خیر ساز بناب افزود:26 هزار دانش آموز امسال در این شهرستان راهی مدرسه شده اند و تعداد مدارس دوشیفته نسبت به پارسال افزایش یافته است و در صورتی که 16 مدرسه جدید به آموزش و پرورش تحویل داده شود این مشکل حل خواهد شد.


وی از کمبود اعتبارات در آموزش و پرورش انتقاد کرد و گفت:حاکمیت وظیفه دارد مشکلات و نواقص موجود در سیستم آموزش و پرورش را تامین و زیر ساخت های لازم را فراهم کند.


نماینده مردم بناب در مجلس شورای اسلامی با از خیران این شهرستان خواست دست دولت را گرفته تا مشکلات کمبود کلاس درس را کاهش دهند.

ارسال نظر

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
5 + 1 =