به گزارش هاناخبر ، خالد بایزیدی افزود: این ۲ قطعه پرنده شکاری و کمیاب توسط یکی از دوستداران محیط زیست به این اداره تحویل داده شده بودند.
او اضافه کرد: این ۲ قطعه پرنده شکاری که به دلیل مجروح شدن قادر به پرواز و ادامه زندگی در طبیعت نبودند، تحت مراقبت و نگهداری قرار گرفته و پس از مداوا در یکی از زیستگاههای این شهرستان رهاسازی شدند.
رییس اداره حفاظت محیط زیست سردشت با قدردانی از دوستداران محیط زیست این شهرستان در تحویل پرندگان مجروح و بیمار موجود در طبیعت ادامه داد: بازگشت دوباره این پرندگان به طبیعت میتواند در بقای این گونههای نادر در منطقه مفید باشد.
وی افزود: ترویج فرهنگ حفاظت از محیط زیست در این شهرستان در چند سال اخیر که با استقبال اقشار مختلف مردم مواجه شده، نقش مهمی در افزایش مشارکت آنها برای حفاظت و صیانت از عرصههای زیست محیطی داشته است.
عقاب طلایی در ایران عمدتا در امتداد ۲ رشته کوه البرز و زاگرس و کویرهای مرکزی سکونت دارد که پرنده ماده آن از نر بزرگتر است و معمولا در چهار تا پنج سالگی بالغ میشود.
این پرنده زیبا نام خود را از پرهای طلایی و برنزی تاج، سر و پشت گردنش گرفته است و در هنگام پرواز بالها کمتر به بالا خم شده و تقریبا مسطح است.
ارسال نظر