رییس هیأت کوهنوردی و صعودهای ورزشی پیرانشهر در گفت وگو با هاناخبر:

فرد فوت شده در ارتفاعات "قیزقپان" پیرانشهر کوهنورد نیست

شناسهٔ خبر: 47058D89 -
رئیس هیأت کوهنوردی و صعودهای ورزشی پیرانشهر در خصوص فوت یک نفر در ارفتاعات "قیزقپان" پیرانشهر گفت: فردی که امروز در ارتفاعات "قیزقپان" پیرانشهر دچار حادثه منجر به فوت شد، کوهنورد نبوده‌ و ‌صرفاً جهت طبیعت گردی انفرادی و یا امرار معاش دچار چنین حادثه تأسف باری شده اند.

به گزارش هاناخبر، فردین خضری، رییس هیأت کوهنوردی و صعودهای ورزشی پیرانشهر در این خصوص ضمن اشاره به این نکته که خبر منتشر شده با عنوان : «کوهنورد ۳۷ ساله در ارتفاعات قیزقپان پیرانشهر جان خود را ار دست داد» کذب است، به خبرنگار هاناخبر گفت: خبری در فضای مجازی با محتوای مرگ کوهنورد ۳۷ ساله در حال بازنشر است که بدینوسیله اعلام می دارد ضمن تسلیت به خانواده و درخواست مغفرت برای متوفی ، نامبرده کوهنورد نبوده‌ و‌ صرفاً جهت طبیعت گردی انفرادی و یا امرار معاش دچار حادثه شده اند.

وی در ادامه اضافه کرد: بدیهی است هرگونه خبر و اطلاعیه ای مبنی بر حوادث کوهستان صرفاً از طریق کانال هیأت کوهنوردی و کمیته امداد و نجات مربوطه به اطلاع خبرگزاری ها خواهد رسید.

رییس هیأت کوهنوردی و صعودهای ورزشی پیرانشهر در خاتمه بیان کرد: با توجه به شروع فصل طبیعت گردی و علاقه همشهریان به آن، برنامه های کوهنوردی تنها توسط باشگاه های رسمی شهرستان (هلگورد، قندیل،سپی ریز ، زاگرس و آلان بانوان) برگزار می گردد و اجرای برنامه های کوهنوردی تحت هر عنوانی غیر قانونی می باشد ، لذا خواهشمند است نسبت به شرکت و ثبت نام خود و یا فرزندانتان صرفا در باشگاه های فوق اقدام کنید.

صبح امروز خبری در رسانه ها با عنوان فوت یک کوهنورد 37 ساله در ارتفاعات "قیزقپان" پیرانشهر در رسانه  ها منتشر شد که به دلیل اینکه نامبرده از جامعه کوهنوردان نبوده با واکنش هیأت کوهنوردی پیرانشهر همراه شد و باعث شد تا با انتشار تکذیبیه ای اعلام کنند که فرد فوت شده کوهنورد نبوده و نامبرده صرفاً جهت طبیعت گردی انفرادی و یا امرار معاش دچار چنین حادثه تلخی شده اند.

 

ارسال نظر

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
9 + 3 =