۳۲ نفر بر اثر نشت گاز در یکی از تالارهای سلماس مسموم شدند

شناسهٔ خبر: 475608E4 -
رییس اورژانس آذربایجان‌غربی گفت: ۳۲ شهروند سلماسی در یکی از تالارهای این شهرستان بر اثر نشت گاز مونوکسید کربن مسموم شدند.

به گزارش هاناخبر ، فرزین رضازاده بامداد چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: ساعاتی پیش گزارشی مبنی بر مسمومیت تعدادی از شهروندان بر اثر نشت گاز مونوکسید به مرکز پیام اورژانس استان گزارش شد.

وی اضافه کرد: پس از حضور کارشناسان اورژانس، تعدادی از مصدومان توسط اورژانس ارومیه و تعدادی دیگر توسط اورژانس سلماس به بیمارستان خاتم الانبیا (ص) منتقل شدند.

رییس اورژانس آذربایجان‌غربی ادامه داد: وضعیت بالینی مصدومان پایدار بوده و پس از انجام مراقبت های اولیه ترخیص می شوند.

بامداد سه شنبه ۳۳ نفر در تالاری در باروق و سه شنبه شب ۱۸ نفر در یکی از رستوران های نقده بر اثر استنشاق گاز مونوکسید کربن مسموم شده بودند.

خوشبختانه هیچ کدام از این حوادث فوتی نداشته است.

 

برچسب‌ها

ارسال نظر

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
9 + 6 =