پورذهبی:

«کافه‌کتاب» در مراکز کانون پرورش فکری کردستان راه‌اندازی شود

شناسهٔ خبر: 505CB95A -
نماینده ولی فقیه در استان کردستان گفت: راه‌اندازی «کافه‌کتاب» در مراکز کانون پرورش فکری می‌تواند به جذب بیشتر مخاطبان و ایجاد فضایی بانشاط برای فعالیت‌های فرهنگی منجر شود.

به گزارش هاناخبر، حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالرضا پورذهبی صبح شنبه در دیدار با مدیر دفتر مرکزی حراست کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و جمعی از مسئولان کانون استان کردستان، اظهار کرد: کردستان به تعبیر رهبر معظم انقلاب، استانی فرهنگی است و ظرفیت‌های ارزشمندی در حوزه‌های علمی، هنری و ورزشی دارد که باید برای شکوفایی آن برنامه‌ریزی شود.

وی با تأکید بر ضرورت آسیب‌شناسی فعالیت‌های فرهنگی افزود: حفظ سرمایه‌های ملی از مسیر شناسایی و پرورش استعدادهای کودکان و نوجوانان امکان‌پذیر است و کانون پرورش فکری در این زمینه نقش مؤثری ایفا می‌کند.

نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان همچنین بر حمایت از برنامه‌های فرهنگی و تربیتی کانون در سطح استان تأکید کرد.

حجت‌الاسلام عبدالرضا پورذهبی با تأکید بر ضرورت استعدادیابی در میان کودکان و نوجوانان، گفت: راه‌اندازی «کافه‌کتاب» در مراکز کانون پرورش فکری می‌تواند به جذب بیشتر مخاطبان و ایجاد فضایی بانشاط برای فعالیت‌های فرهنگی منجر شود.

ارسال نظر

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
5 + 9 =