معاون فرهنگی و دانشجویی وزیر بهداشت

ضریب نفوذ فعالیت‌های فرهنگی بسیار کم است

شناسهٔ خبر: 022CAD99 -
معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه باید از بین دانشجویان نیازسنجی کنیم و از ظرفیت خود آنان برای عملکرد بهتر مجموعه استفاده نماییم، گفت: باید کار برای دانشجو را با خود دانشجو انجام دهیم.

به گزارش هاناخبر ، دکتر «مسعود حبیبی» در نشست با مدیران و مسئولان ادارات مختلف معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی ایلام جهت هم‌اندیشی و تبادل نظر در خصوص برنامه‌های جاری و پیش رو ، اظهار کرد: متأسفانه ضریب نفوذ فعالیت‌های فرهنگی ما بسیار کم است به‌طوریکه برخی از دانشجویان با معاونت فرهنگی و ساز و کار آن آشنایی ندارند و حتی شخص معاون یا مدیر فرهنگی را هم نمی‌شناسند.

وی گفت: برقراری ارتباط با دانشجویان دشوار است و می‌طلبد که برای تغییر اوضاع فعالیت‌های خلاقانه انجام دهیم و تصمیم‌سازی درست داشته باشیم، به‌طوری که با تلاش و برنامه‌ریزی صحیح بتوانیم حساسیت‌هایمان را عام‌تر سازیم.

معاون فرهنگی وزیر بهداشت با تاکید بر اینکه باید از بین دانشجویان نیازسنجی کنیم و از ظرفیت خود آنان برای عملکرد بهتر مجموعه استفاده نماییم، گفت: باید کار برای دانشجو را با خود دانشجو انجام دهیم.

حبیبی با اشاره به اهمیت تعاملات موثر در حوزه فرهنگی، ادامه داد: باید برای مسائل فرهنگی مختلف هزینه کنیم و به همه ابعاد موجود توجه داشته باشیم و بهتر است با بهره‌گیری از سابقه و توانایی کارکنان و مدیران، دفتر طرح برنامه در معاونت تشکیل دهیم و به یاد داشته باشیم که تعاملات خوب در حوزه فرهنگی منجر به دوری از آسیب‌های اجتماعی می‌شود.

وی تصریح کرد: کار برای دانشجو را با خود دانشجو انجام دهیم و برای دانشجویان بستر فرهنگی ایجاد کنیم، بدین ترتیب نفوذ و تأثیرگذاری برنامه‌های ما هم افزایش می‌یابد.

معاون فرهنگی وزیربهداشت تاکید کرد: رسیدن به این مهم مسیر دشواری نیست فقط کافی است که دانشجو را پذیرا باشیم و قسمتی از برنامه‌ریزی‌ها را به این قشر بسپاریم.

وی با تاکید بر اینکه  کار برای دانشجو را با خود دانشجو انجام دهیم و کار برای دانشجو را با خود دانشجو انجام دهیم ، ادامه داد: تلاش در جهت ایجاد فضایی برای تزریق روحیه شادی و نشاط به دانشجویان و از سوی دیگر شناساندن هویت ملی و دینی به آنان، امری لازم و ضروری است تا برای زندگی در آینده آماده شوند.

 به نقل از مفدا ایلام، اختصاص بودجه به فعالیت‌های فرهنگی و امور دانشجویی برای فراهم آمدن زیرساخت‌ها، امکان برگزاری اردوی عتبات برای کارکنان و اساتید، سازمان‌یابی نیروهای اداری معاونت طبق چارت اداری، تشکیل شورای فرهنگی در دانشکده‌ها و استقلال بیشتر این شوراها، ایجاد خانه‌فرهنگ در درون خوابگاه‌های دانشجویی، ایجاد نمایشگاه دائمی دست‌سازها جهت رونق کار فرهنگی، افزایش تعداد المپیادها و جشنواره‌های ورزشی سالانه و بهبود زیرساخت‌های ورزشی دانشگاه از اهم مطالباتی بود که توسط برخی از مدیران حاضر در این جلسه مطرح شد.

ارسال نظر

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
4 + 7 =